Lyhytterapiatalo Shortumissa on kehitetty lyhytterapioita monenlaisiin arjessa vastaantuleviin tilanteisiin: olet sitten huomannut uupuvasi, suorittavasi elämääsi, ajautuneesi parisuhteessa kriisin paikkaan – tutustu valmiisiin paketteihin tai pyydä räätälöimään tarpeisiisi oma!

Tutustu Shortumin lyhytterapioihin!

Shortumissa lyhytterapioita tarjoavat terveydenhuollon ammattilaiset, kuten psykoterapeutit, psykologit, psykiatrit ja psykiatriset sairaanhoitajat. Kaikki ammattilaiset ovat koulutettuja lyhytterapeuttisten menetelmien käyttöön. Voit luottaa, että saat alan parasta palvelua.

Jos maksat itse tai jos yrityksesi maksaa lyhytterapian, voit valita sinulle sopivan terapeutin kaikkien Shortumin psykoterapeuttien ja psykologien joukosta. Voit laittaa hänelle suoraan sähköpostia ja sopia miten aloitatte työskentelyn.

HUS ja jotkut vakuutusyhtiöt puolestaan edellyttävät, että heidän kustantamiaan lyhytterapioita toteuttavat nimenomaan psykoterapeutit. Valitse tällöin terapeutiksesi Shortumin ammattilaisista itsellesi sopiva psykoterapeutti.

Voit myös katsoa nettiajanvarauksessa olevia vapaita aikoja haluamallesi ammattilaiselle.


Lyhytterapiaprosessi pähkinänkuoressa. Kuva: Shortum Oy.