Uupumuksesta tasapainoon -valmennus käynnistyy jälleen alkuvuodesta 2022!

Stressistä ja uupumuksesta irrottautuminen on vähän kuin jäistä nousemista. Ensin edetään kieritellen, sitten kontaten, sen jälkeen kävellen, ja lopulta juostaan kiireen vilkkaa lämpimään.

Tärkeintä on päästä kiinni oikeisiin asioihin. Niihin, jotka haittaavat eteenpäin pääsyä ja niihin, jotka auttavat sinua.

Uupumuksesta tasapainoon -valmennuksessa seurataan polkua, jonka viitoittavat ne, jotka ovat laillasi uupuneet – mutta myös toipuneet.

Matkaseuraksi saat minut ja joukon ihmisiä, joilla kaikilla on yhteinen tavoite: mielekäs, merkityksellinen ja energinen elämä.

Jos olet jo mukana valmennuksessa, pääset sisään tästä:

Erinomaiseksi todettua


Kehoterapeutti, hengitys- ja mindfulnessohjaaja Reija Suntio on kehittänyt valmennuksen osaksi sarjan kehoa ja mieltä rauhoittavia, keskittymiskyvyn ja hyvän unen palauttamiseen erityisesti mietittyjä harjoitteita. 

Reija Suntio

Reijan osaamisesta saamme jatkossa nauttia myös valmennukseen kuuluvissa viikkotapaamisissa!

Usein uupumisen takana on elämänmittainen tarina, jonka näkyväksi saaminen avaa mahdollisuuden toimia toisin. 

Suosittelen lämpimästi ♥️

Avoimin mielin mukaan. Ei odota että kaikki korjaantuu välttämättä kurssin aikana, mutta tämä on hyvä startti jatkaa eteenpäin.

Paras panostus omaan itseen mitä voit itsellesi antaa.

Kurssilaisten terveisiä

Toivon, että et ole päästänyt uupumustasi näin pitkälle, kuin se on minulla edennyt. Jos koet, että olet vaarassa uupua, osallistu kurssille heti!! 

Tämä kurssi todella antaa eväitä huomata oman elämän sudenkuopat, kuormittavat asiat, miten päästä niiden kanssa tasapainoon ja löytää eheys oman elämän arvojen ja arkipäivän toiminnan kanssa. 

Jos olet yhtä uupunut kuin minä, kurssi tekee silti hyvää, mutta keho ja mieli vaatii hurjasti aikaa toipuakseen sairaudesta.

Kurssilaisen terveiset
Kuva: Marina Gargi.

Kolme hyvää syytä poimia itsellesi ilmainen opas ja tilata maksuton viikkokirje!

  1. Joka sunnuntai sähköpostiisi saapuu voimaannuttavia eväitä seuraavaan viikkoon.
  2. Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista kirjoituksista ja kursseista.
  3. Liittymislahjaksi saat valintasi mukaan rautaisen annoksen asiantuntijatietoa ja -ohjausta elämänilosi ja voimiesi vahvistamiseen (pdf).