Stressistä voimavara – ymmärrä ja valjasta stressisi

87,00 sis. ALV

Kaikelta stressiltä ei voi välttyä, mutta voit vaikuttaa siihen, miten stressi vaikuttaa sinuun. Sinun ei tarvitse muuttua positiivisemmaksi tai väistellä vaikeita asioita.

Avain on stressin syvällisessä ymmärtämisessä. Ymmärrys karistaa stressin tuottamat huolet harteiltasi ja pian ajattelet jo paljon kirkkaammin. Ajattelun avulla voit suunnata sitä, mitä stressin kokemisesta seuraa.

Oston jälkeen sinulla on vuoden katseluoikeus tähän koulutukseen.

Tuotetunnus (SKU): webi4 Osasto:

Kuvaus

 

Stressiä ei tarvitse pelätä

 

Moni kerää muutenkin kuormittavan arkensa lisäksi kuormaa siitä, mitä on oppinut stressin vaikutuksista kehoon ja mieleen. Pahimmissa painajaisissa keho pettää, mieli ei kestä ja koko elämä menee pilalle ainaisen stressin takia.

Stressistä on kuitenkin haittaa tai hyötyä riippuen siitä, millaisten linssien kautta sitä katsot.  

 

Ei mitään positiivisuushöttöä

 

Sinun ei tarvitse muuttua positiivisemmaksi tai väistellä vaikeita asioita. Avain on stressin syvällisessä ymmärtämisessä. Ymmärrys karistaa stressin tuottamat huolet harteiltasi ja pian ajattelet jo paljon kirkkaammin.

Ajattelun avulla voit suunnata sitä, mitä stressin kokemisesta seuraa.

Stanfordin yliopiston tutkijat ovat jo 10 vuotta kestäneessä ohjelmassaan tutkineet ihmisten ajattelua ja toimintaa kuormittavissa työtilanteissa. Sellaisissa, jotka ovat monille meistäkin tuttuja: työskentely ylikuormitetuissa terveydenhuollon yksiköissä, pankkimaailmassa talouskriisin keskellä, opetusalalla. Tilanteissa, joissa olosuhteet ovat mitä ovat, eikä stressiä ei saa millään ajattelemisella pois.

Ja tästäkin huolimatta se, miten stressiään lähestyy, voi tuottaa huomattavia muutoksia niin voinnissa, toimintavalmiudessa kuin mielialassakin.

Stressi ei katoa, mutta olo paranee. Miten ihmeessä? Eikä tämä tarkoita edes sitä, että sinun tarvisisi olla positiivisempi tai harjoittaa jatkuvasti mindfulnessia!  

 

Lähteekö juna menemään sitä kohti, että koet olevasi nurkkaan ajettu ja ilman ulospääsyä…

 

  … vai ajatteletko niin, että vaikka olen tässä tervassa ja ahdingossa, niin voin silti suunnata ajatuksia sellaiseen suuntaan jossa pystyn jollain tavalla toimimaan?”  

 

Tämä koulutus sopii sinulle, jos:

 

  • – olet kiinnostunut saamaan omia vahvuuksiasi ja taitojasi paremmin käyttöön
  • – haluat oppia pysyvämpiä keinoja stressinhallintaan väliaikaisratkaisujen sijaan

– haluat katkaista negatiivisen stressin kehän ja kääntää suuntaa parempaan

Koulutus ei kuitenkaan yksistään riitä, jos tarvitset systemaattisempaa ja henkilökohtaisesti suunniteltua hoitoa ja tukea mielen oireiluun, esimerkiksi ahdistuksen ja/tai masennuksen hoitoon  

 

Palautteita Lauran koulutuksista:

 

“Laura on innostava ja vakuuttava ammattilainen.” “Olin pitkään miettinyt, mikä stressissä oikein on, mutta Laura sanoitti sen, toi perustelut ja antoi ymmärryksen”

“Laura on läsnäoleva ja rauhallinen, oikeasti kiinnostunut kuuntelemaan” (yksilöasiakkaan palaute)

“Lauralla on rauhallinen tapa lähestyä hankaliltakin tuntuvia asioita”   (yksilöasiakkaan palaute)

“Esityksissään Laurasta näkee, että hän on perehtynyt aiheeseensa ja on siitä itse innostunut ja kiinnostunut”

“Lauran esityksestä mieleen heräsi uusia kysymyksiä. Hyvä näkökulma miettiä asiaa oman suhtautumisen, asennoitumisen kautta.”

“Heräsi taas kiinnostus aiheeseen ja siihen, miten voi itse vaikuttaa asioihin.”  

 

Kouluttajasi: neuropsykologi Laura Sokka

 

Laura Sokka on kokenut neuropsykologi ja tutkija, jonka väitöskirja käsitteli aivojen toimintaa ihmisen uupuessa. Viime vuosina Laura on perehtynyt tutkimusperusteiseen stressinhallintaan, joka on mullistanut hänen omankin ajattelunsa.

Näin Laura sanoo nyt, 5 vuotta väitöskirjansa valmistumisen jälkeen:

“Jos mä nyt aloittaisin uudestaan tekemään aivotutkimusta uupumuksesta, niin kysyisin joka ikiseltä, miten hän suhtautuu omaan stressiinsä. Voisiko tämä jopa kääntää uupumuskehityksen suunnan?

Vaikka me tiedetään mitä uupumus saa aikaan aivoissa ja vaikka me tiedetään kuinka uupuneita ihmiset on olleet, niin sitä ei tiedetä, miten oma suhtautuminen stressiin vaikuttaa jopa uupumiseen itseensä!”

 

Stressinhallinta Laura Sokka neuropsykologi