Kaisa Jaakkola - Palaudu ja vahvistu

Palaudu ja vahvistu – ylläpidä kehosi jaksamista: koulutus livenä ke 29.3.

Väsymys ei taltu, vaikka nukkuisit ja lepäisit kuinka paljon – jatkuva palautumisvaje kuormittaa kehoa ja mieltä. Tule mukaan Kaisa Jaakkolan koulutukseen!

Levon pitäisi riittää, mutta jotain on silti pielessä

Tutkimukset osoittavat, että puolet suomalaisista työikäisistä ei palaudu riittävästi arjessaan. Haittaavaa päiväväsymystä kokee jopa 75 prosenttia aikuisista suomalaisista. Keskimäärin suomalaiset kuitenkin nukkuvat noin 7 tuntia ja 20 minuuttia vuorokaudessa – ja kuitenkin vain 75 % tuntee nukkuvansa riittävästi. Palautumiseen tarvitaankin lisää laatua – mutta miten?

Miten palautumisvaje näkyy arjessa?

Vain noin 30 % ihmisistä tunnistaa, mikä on heidän palautumisensa ja kuormituksensa suhde ja kehon tila – siksi palautumisvajetta voi olla vaikea tunnistaa itsessään.

Palaudu ja vahvistu – Kaisa Jaakkolan minikoulutus, jonka avulla ylläpidät kehosi jaksamista

Luennon ja harjoitusten avulla ymmärrät, mitä kehossasi tapahtuu, kun olet palautumisvajeessa. Ei riitä, että muokkaat ajatuksiasi ja rutiineja – sinun tulee ottaa kehosi mukaan palautumisen prosessiin.

Opit, miten vaikutat fysiologiaan ja hormonitoimintaan: tiedät, mitä ensimmäisiä pieniä askeleita voit ottaa heti alussa, jotta kehosi voi toipua stressistä ja ylikuormituksesta.

Koulutuksen jälkeen tiedät, miten saat sympaattisen ja parasympaattisen hermostosi tasapainoon, jotta oma kehosi ei toimi sinua vastaan.

Tiedät myös, miten kroppasi reagoi treeniin silloin, kun palautumista ei tapahdu – saatat nimittäin olla fyysisesti hyvässäkin kunnossa, mutta väsyt pienestäkin liikkeestä.

Oletko väsynyt olemaan väsynyt – kenelle tämä minikoulutus sopii?

  • Olet arjen ryydyttämä ja väsyttämä, etkä virkisty lepäämällä.
  • Sinun on vaikea rauhoittaa itseäsi ja touhuat jatkuvasti jotain.
  • Et anna itsellesi lupaa levätä ja saatat soimata itseäsi toimettomuudesta.
  • Sinusta tuntuu, että elämässä on vain liikaa kaikkea – vastuita, tapahtumia, huolia, töitä, arjen kiireitä, pyykkivuoria ja siivottavaa, stressiä, maailman tapahtumia tai huolta.

”Kävelin vain lyhyen matkan kahvilaan ja takaisin ja olin sen jälkeen lopen uupunut, vaikka tiesin olevani fyysisesti hyvässä kunnossa.”
Kaisa Jaakkola

Koulutuksessa Kaisa avaa sekä tutkittua tietoa ja fysiologiaa että omaa tarinaansa palautumisvajeen keskellä.

Kuka Kaisa?

Kaisa Jaakkola on pitkän linjan ravinto- ja voimaharjoitteluvalmentaja, jonka ydinosaamista on vaikeidenkin asioiden sanallistaminen ymmärrettävään muotoon. Koulutuksessa parannat omaa hyvinvointiasi Kaisan vankan ammattitaidon avulla.

Kaisa Jaakkola on bestseller-tietokirjailija, hyvinvointialan yrittäjä, RYT200-joogaopettaja ja mindfulness-ohjaaja CFM®, työhyvinvoinnin luennoitsija ja äiti. Optimal Performance -yrityksessään Kaisa ja hänen tiiminsä ovat valmentaneet yli 45 000 suomalaista kohti parempaa hyvinvointia.

Tätä mieltä muut olivat Kaisan aiemmista koulutuksista:

“Uni oli mulle oikea huolenaihe ja uni oli todella katkonaista. Uni on parantunut ja nykyään menen iltaisin nukkumaan ajoissa. Tällä on ollut iso vaikutus. Mun laatuaikaa on nukkuminen!”

“Loma-ajan jälkeen aloitin työt miettien niiden rytmittämistä. Kotitoimistolla ja yrittäjänä lähdin hyvin nopeasti rajaamaan työajan ja vapaa-ajan. Nyt en enää iltaisin nukkumaan mennessä mieti työasioita enkä heräile yöllä pohtimaan.”

“Olen ollut valmis muutoksille, mutta väitän Kaisalta saadun avun sekä oikeanlaisten mittarien auttaneen isosti.”

Vältä jatkuvan stressin pysyvät haitat

Saatat ajatella, että kyllä sinä sitten lepäät lomalla, jouluna tai puolen vuoden päästä kesämökillä. Totuus on kuitenkin se, että jatkuva stressi ja palautumisvaje kuormittavat kehoa niin paljon, että vaikutukset ja haitat voivat olla jopa pysyviä.

Monesta asiasta voi toipua, mutta esimerkiksi heikko stressinsietokyky tai kilpirauhasen ongelmat voivat jäädä pysyviksi. Siksi on tärkeää, että katkaiset kierteen ajoissa.

Osallistuin Kaisan valmennukseen tavoitteena parantaa yrittäjän jaksamista ja saada pitkään jatkunut stressikierre katki. Lähdin liikkeelle pk-kävelylenkkien muodossa, joista on yllättäen muodostunut tärkeä rutiini. Kävelen ennen lähes kaikkia työpäiviä.

“Ennen elin kroonisessa stressissä sekä kilpirauhasen vajaatoiminta oli tuonut hurjasti ylipainoa. Elämä oli masentavaa ja synkkää, etenkin lapsen syntymän jälkeen. Parasta tällaiselle suorittajalle on ollut se, että mitään ei ole tarvinnut suorittaa: olen saanut levosta ja ilosta käsin löytää itselleni sopivat ja oikeanlaiset muutokset omaan tahtiin.

Olen löytänyt työkaluja stressin purkamiseen ja alkanut ymmärtää todellisia syitä stressin ja huonovointisuuteni taustalla. Ymmärrän nyt, miten kokonaisvaltainen ihminen on. Olen alkanut kuunnella itseäni ja tarpeitani, sekä oppinut huolehtimaan itsestäni aivan uudella tavalla, kuten panostamalla unen laatuun.”

Ilmoittaudu mukaan nyt – säästät 20 € hinnassa! Koulutuksen ensiesitys LIVENÄ ke 29.3. klo 18-20.

Pääset mukaan nyt vain 87 € 67 eurolla! Tarjous PÄÄTTYY pian, joten hyödynnä ale nyt:

Aikaisen ilmoittautujan tarjous on voimassa 29.3.2023 klo 18 asti.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Sisältyykö koulutukseen mahdollisuutta henkilökohtaiseen ohjaukseen?

Ei sisälly.

Voiko koulutuksen aikana esittää kysymyksiä?

Koulutuksen aikana voit esittää kysymyksiä chatissa. Koulutukseen ilmoittautuessasi saat myös linkin, jonka kautta voit lähettää omia kysymyksiäsi koulutuksen ensiesitykseen asti. Etukäteen kysyttyihin kysymyksiin voi tietenkin saada pidemmälle mietittyjä vastauksia!

Miten pääsen koulutukseen?

Koulutus pidetään kurssialustalla, johon saat omat tunnukset ilmoittautumisen yhteydessä. Lähetämme koulutuspäivänä sinulle sähköpostin, joka sisältää henkilökohtaisen linkin koulutukseen. Koulutuksen jälkeen saat viestin, jonka kautta pääset katsomaan tallennetta ja oheisaineistoja aina kun haluat palata niihin.

Jos et osallistu ensiesitykseen, saat koulutukseen ilmoittautuessasi tallennelinkin ja oheisaineiston välittömästi.

Kuinka pitkään tallenne on katsottavissa?

Yhden vuoden siitä, kun olet ilmoittautunut koulutukseen.

Kun osallistut koulutuksen ensiesitykseen 29.3.2023 klo 18, voit lähettää myös omia kysymyksiäsi Kaisalle jo etukäteen!

Saat ohjeen ilmoittautumisen jälkeen.

Lämpimästi tervetuloa ❤️

Liisa ja Kaisa

“Pieniä valintoja muuttamalla olen saanut jopa kiireessä ja stressissä aikaiseksi suuremman kokonaisuuden, jossa minun on taas hyvä elää ja olla. Lempeästi, mutta tehokkaasti olen löytänyt taas hyvän olon.”

Pääset mukaan nyt vain 87 € 67 eurolla! Tarjous PÄÄTTYY pian, joten hyödynnä ale nyt:

Aikaisen ilmoittautujan tarjous on voimassa 29.3.2023 klo 18 asti!

Kun osallistut koulutuksen ensiesitykseen 29.3.2023 klo 18-20, voit lähettää myös omia kysymyksiäsi Kaisalle jo etukäteen!

Saat ohjeen ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautumalla koulutukseen hyväksyt tietosuojaselosteen ehdot.