Lataa maksuton Palautumisen pikaopas – ja estä kehosi uupuminen

Kaisa Jaakkola - Palautumisen pikaopas

Palautumisen pikaopas – estä kehosi uupuminen

Jatkuva stressi ja kuormitus voi vaikuttaa kehoosi jopa pysyvästi – siksi on tärkeää katkaista kierre mahdollisimman aikaisin.

Ylikuormittuneena et välttämättä edes huomaa olevasi palautumisvajeessa. Saatat paahtaa täysillä arjessasi tai olla jatkuvasti voimaton ja lamaantunut.

Oletko väsynyt olemaan väsynyt?
Lataa ilmainen Palautumisen pikaopas!

Ilmoittautumalla koulutukseen hyväksyt tietosuojaselosteen ehdot.

Oppaan avulla:

Palautumisvajeessa sinun voi olla vaikea rauhoittaa itseäsi – saatat käydä ylikierroksilla, etkä osaa rauhoittua, levätä tai rentoutua edes lomalla tai sairastaessasi.

Saatat myös soimata itseäsi rentoutumisesta ja toimettomuudesta – sinullahan on aina pitkä tehtävälista, treeniaikataulu ja arjen rutiinit, jotka vaativat huomiotasi.

Maksuttoman oppaan avulla aloitat matkan kohti rauhallista ja lempeää palautumista, kehon rauhoittamista ja mielen tyynnyttämistä.

Kuka Kaisa?

Kaisa Jaakkolan ydinosaamista on vaikeidenkin asioiden sanallistaminen ymmärrettävään muotoon. Tämän työkirjan avulla Kaisa haluaa avata sinulle kehon ja mielen roolia ylikuormituksessa ja palautumisvajeessa.

Kaisa Jaakkola on bestseller-tietokirjailija, hyvinvointialan yrittäjä, RYT200-joogaopettaja ja mindfulness-ohjaaja CFM®, työhyvinvoinnin luennoitsija ja äiti. Optimal Performance -yrityksessään Kaisa ja hänen tiiminsä ovat valmentaneet yli 45 000 suomalaista kohti parempaa hyvinvointia.

Oletko väsynyt olemaan väsynyt?
Lataa ilmainen Palautumisen pikaopas!

Ilmoittautumalla koulutukseen hyväksyt tietosuojaselosteen ehdot.