Ilmainen webinaari järjestetään maanantaina 8.3. klo 18

Uupumisella on oma logiikkansa, mutta niin on toipumisellakin.

Sinusta saattaa tuntua siltä, että pelkkä arjen pyörittäminen vie kaikki voimat. Työ ja perhe-elämä vaativat veronsa, etkä ehkä saa kovin suurta nautintoa elämästäsi juuri nyt.

Kun uupuminen etenee, ajautuu niin keho kuin mielikin vähitellen vikatilaan, joka syvetessään voi muuttaa koko elämän tasaisen harmaaksi. 

Kolme taitoa, kuusi askelta ja yksi tavoite. Vapaudu uupumuksesta, löydä voimasi ja saavuta joustava tasapaino

Tule webinaariin ja opit kolme ydintaitoa, jotka auttavat sinut ulos uupumuksesta johtavan polun päähän.

Kuulet myös, mitä tutkimus (ja oma ammattikokemukseni) osaa sanoa uupumisesta toipumisen vaiheista – sekä siitä mikä auttaa parhaiten!

Sopiiko tämä webinaari sinulle?

Uupumus hiipii yleensä hiljalleen, eikä sitä välttämättä aina edes tunnista. Jos yksikin näistä kuulostaa osalta sinun arkeasi, jatka lukemista:

Tietosi ovat aina turvassa emmekä koskaan luovuta niitä ulkopuolisille. Ilmoittautumalla webinaariin hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Ilmaisessa webinaarissa annan sinulle työkaluja, joiden avulla voit päästä irti uupumuksesta

Ilmaisessa webinaarissa opit 3 ydintaitoa, joilla nouset ylös uupumuksen suosta. Webinaari järjestetään maanantaina 8.3. klo 18.

Älä uuvu enää

Kun ymmärrät, mistä uupumisessa on kysymys, sinun on myös helpompi laittaa rajat niille asioille, jotka voisivat ajaa sinut uuteen uupumiseen.

Sillä tiedäthän, työn tai muiden elämäsi velvollisuuksien ei todellakaan kuulu viedä kaikkea energiaasi. Puhtia pitää riittää muihinkin asioihin, jotka ovat sinulle aidosti tärkeitä. Todellisia sydämenasioita. 

Ilmaisessa webinaarissa opit 3 ydintaitoa, joiden avulla kartoitat oman tilanteesi, rauhoitat kehon ja mielen ja aloitat matkan kohti pysyvästi virkeää ja energistä arkea.

Ilmoittaudu ilmaiseen webinaariin maanantaina 8.3. klo 18

Tietosi ovat aina turvassa emmekä koskaan luovuta niitä ulkopuolisille. Ilmoittautumalla webinaariin hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.