Kauppa

Tervetuloa verkkokauppaani

Tiedätkö jo mitä etsit?

Yksi parhaimmista väylistä itsetuntemukseen, voimaantumiseen ja elämän joustavaan tasapainoon kulkee rauhoittumisen, keskittymisen ja omien ajatusten ja tuntemusten selvittelyn kautta.

Tästä kaupasta löydät välineet, joiden avulla pohdintasi yltävät entistä syvemmälle oleelliseen, ja saat elämässäsi aikaan todellista muutosta parempaan.

Kurssikaupasta löydät kasvavan valikoiman niin ilmaisia haasteita kuin täsmäkurssejakin erilaisten uupumusta helpottavien, itsetuntemusta syventävien ja muutosta tukevien menetelmien käyttöön.

Muistikirjakaupasta taas löydät koko ajan mukana kulkevan ja aina saavutettavan keskustelukumppanin – oman yksilöllisen muistikirjasi. Tutustu valikoimaan! Se yltää pienistä ja taskuunmenevistä todella muhkeisiin, isoihin ja paksuihin kirjoihin. Tarjolla on myös joukko leveämpiä kirjoja, joita muuten on vaikea löytää.

Ohjeet-osiossa on heti saatavilla joukko helppoja ja yksinkertaisia menetelmiä, joiden avulla nostat päiväkirjatyöskentelysi uudelle, herkullisen palkitsevalle tasolle.

Lyhytterapeuttista työskentelyä, uupumusta ja siitä toipumista käsittelevät kirjani tilaat parhaiten, nopeimmin ja edullisimmin suoraan kustantajan verkkokaupasta.