Suorittajasta kasin tasolle

99,00 sis. ALV

Onko sinun vaikea sietää keskeneräisyyttä, epätäydellisyyttä, sitä että kaikki ei ole aivan oikein ja täsmälleen? Ärsyynnyt, nolostut, annat kipakkaa palautetta?

Nouseeko rimasi kerta toisensa jälkeen ylemmäs kuin olisi tarpeellistakaan?

Silloin tämä kurssi on sinua varten.

On luonnollista haluta tehdä parhaansa ja antaa parastaan. Mutta entä jos kyse ei enää olekaan asiasta vaan sinusta? Suorittaminen ajaa kiireeseen, riittämättömyyden tunteeseen ja kohtuuttomiin vaatimuksiin

Silloin säästät itseäsi ja ihmissuhteitasi, kun opettelet näkemään missä sinun on hyvä antaa itsestäsi täysi kymppi – ja missä puolestaan on aivan riittävää tehdä hommat vain kasin tasolla.

Juuri nyt pääset kurssille mukaan 20 € euron alennuksella – tämä ale PÄÄTTYY torstaina 12.1. klo 22. Syötä kassalla kuponkikoodi: SUORITTAJA20

Osasto:

Kuvaus

Juuri nyt pääset kurssille mukaan 20 € euron alennuksella – tämä ale PÄÄTTYY torstaina 12.1. klo 22. Syötä kassalla kuponkikoodi: SUORITTAJA20

Mikä ajaa sinua suorittajaksi? Ulkoiset asiat, toiset ihmiset tai ehkäpä sinä itse? Ehkä vaadit itseltäsi jatkuvasti liikoja – joko tiedostaen tai tiedostamatta? Olisiko täyden kympin sijasta ihan riittävää suoriutua kasin tasolla?

Suorittajana sinulle ei tunnu riittävän mikään, koska aina voisi tehdä paremmin. Tavoitteena aina täysi kymppi – vaikka kasin taso riittäisi vallan mainiosti.

Aina voisi laittaa terveellisempää ruokaa. Käydä useammin lenkillä ja liikkua enemmän. Reissata lomalla enemmän ja jännittävämmissä paikoissa. Olla parempi puoliso, vanhempi, ystävä tai läheinen. Aina on joku työtehtävä rästissä, kirjaston kirjat palauttamatta tai sähköposti vastaamatta.

Tällaista on elää kohtuuttomien vaatimusten ilmapiirissä

 • Teet lähes aina parhaasi, mutta se ei tunnu riittävän
 • Saat hyvää palautetta, mutta sinun on vaikea ottaa sitä vastaan
 • Löydät kriittisiä piiloviestejä kaikesta myönteisestä, mitä sinulle sanotaan
 • Sinun on vaikea levätä, sillä seuraava tehtävä on aina odottamassa
 • Sinun on vaikea hahmottaa, milloin tehtävään oikeasti kannattaa satsata ja milloin viilaamisen voi lopettaa
 • Sinun on vaikea hahmottaa, mitä voisi jättää tekemättä jopa kokonaan
 • Sinusta on ihanaa, kun kaikki on järjestyksessä ja hallinnassa
 • Jossain sisimmässäsi uskot, että laadukkaan tuloksen saavuttaminen on aina mahdollista
 • Jossain sisimmässäsi uskot, että jotain ikävää tapahtuu, jos et koko ajan yritä parastasi
 • Väsyt, koska yrität tehdä kaiken niin hyvin tai ainakin kunnolla
 • Välillä joudut huomaamaan, että paukut tuli käytettyä väärään asiaan – teet turhan asian hyvin eikä tärkeään enää riitäkään aikaa ja huomiota
 • Sorrut multitaskaamaan, kun et vain millään veny kaikkeen mihin sinun “pitäisi”
 • Joskus koetat jopa salata muilta, miten paljon oikeasti teet ja yrität
 • Ajoittain tunnet syvää riittämättömyyttä ja vääränlaisuutta

Kasintaso on tärkeän tunnistamista, tunteiden hallintaa ja sitä, että uskallat sanoa ei

 

Nämä asiat opit tietämään ja tekemään kurssilla

Osa 1: Riittämättömyyden ja suorittamisen yhteys

Opit ymmärtämään, miksi mikään ei tunnu riittävän, mitkä asiat aiheuttavat riittämättömyyttä ja miten itsemyötätunto auttaa sinua pääsemään näistä tunteista yli.

Osa 2: Itsetutkiskelu

Uppoudut itseesi pintaa syvemmälle ja opit piirtämään elämällesi kartan. Kartta tuo suuntaviivoja elämääsi ja opit hahmottamaan, mihin haluat elämäsi menevän.

Osa 3: Itsensä johtaminen

Haastat omat vaatimuksesi ja alat tehdä suunnitelmaa siitä, mikä on oikeasti tärkeää. Opit tunnistamaan ja asettamaan hyviä tavoitteita.

Osa 4: Käytännön elämä ja haasteet

On aika viedä opitut asiat käytäntöön. Osaatko sanoa ei ja asettaa rajasi? Opit myös tunnistamaan muutoksen esteet ja sietämään muutoksesta aiheutuvia hankalia tunteita.

Osa 5: Sinun kasintasosi

On aika koota opitut asiat yhteen. Otat oman elämäsi käsiisi ja visualisoit, miltä elämän tulisi näyttää. Varmistat myös, että sinulla riittää voimavaroja suoriutua elämästä omalla kasintasollasi.