Kysy neuropsykologilta!

Maksuton webinaari 16.2.2021 kello 18

PsyT, neuropsykologi Laura Sokka vastaa kaikkeen mitä olet aina halunnut tietää uupumuksen vaikutuksesta aivoihin – ja ehkä myös toisinpäin.

Laura on neuropsykologian erikoispsykologi ja psykologian tohtori. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus psykologin ja neuropsykologin työstä erikoissairaanhoidossa, yksityisellä sektorilla sekä tutkimus- ja kehittämistyössä. 

Väitöstutkimuksessaan Laura tarkasteli sitä, miten työuupumus vaikuttaa aivojen toimintaan ja tiedonkäsittelyyn kuten keskittymiseen ja kognitiiviseen suoriutumiseen. Potilastyössään Laura on perehtynyt erityisesti neuropsykiatrisiin oirekuviin ja oppimisvaikeuksiin. Neuropsykiatriset häiriöt ovat tyypillisesti kehityksellisiä aivojen toimintaan liittyviä häiriöitä, joihin usein liittyy samanaikaisesti myös mielenterveyden ongelmia, kuten masennusta, uupumista, ahdistuneisuutta ja unihäiriöitä. Esimerkiksi tarkkaavuushäiriö ADHD ja autismikirjon häiriöt kuuluvat neuropsykiatrisiin häiriöihin.  

Laura tekee potilastyötä sekä työnohjaa ja kouluttaa omilta osaamisalueiltaan. 

Varaa paikkasi tästä:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_hLZTRvfuRIqwx8FFamB9TA

Tervetuloa webinaariin!

Oletko uupunut, väsynyt, aivan jaksamisesi rajoilla?

Apu on silloin tarpeen!

Olet sitten uupumisen kynnyksellä tai siitä jo hiljalleen selviytymässä, monipuolinen toipumisohjelma tukee sinua matkalla itsesi näköiseen, tasapainoisempaan elämään.

Uupumuksesta tasapainoon -verkkovalmennus tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskittyä omaan toipumiseesi minun ja verkkoyhteisön tuella 12 viikon ajan – ja siitä eteenpäin ilman lisämaksua niin pitkään kuin haluat olla mukana!

Valmennus käynnistyy jälleen maaliskuussa 2121