Uupumisesta tai sen uhasta voi tulla elämäsi käännepiste

Uupuminen ja uupuneena oleminen on kurjaa ja ikävää, siitä ei pääse mihinkään. Silti juuri uupuminen voi auttaa sinua ottamaan itsesi viimeinkin todesta.

Uupuminen voi opettaa sinut ottamaan vaikeita asioita puheeksi, käsittelemään tunteitasi ja sanomaan ei elämäsi energiasyöpöille. Se voi auttaa sinua hahmottamaan rajasi selkeämmin kuin koskaan ennen.

Kaikki stressi, vaiva ja kärsimys ei ehkä sittenkään ole turhaa.

Uusiin voimiin

Tähtäämme siihen, että löydät ennen pitkää täältä kaiken, mitä tarvitset uupumuksesta toipumisen itsehoidollisiin tarpeisiin – itsestä huolehtimiseen ja oman äänesi kuulemiseen mitä käytännöllisimmällä ja kauaskantoisimmalla tavalla.

Kurssit ja valmennukset eivät korvaa, eikä niiden ole tarkoituskaan korvata hyvää lääketieteellistä ja psykologista hoitoa tai muuta konkreettista ja käytännön apua ja tukea, mitä voit tarvita omassa tilanteessasi.

Kurssit ja aivan erityisesti laajeneva yhteisömme voi kuitenkin olla sinulle pitkäkestoinen, syvällinen ja kantava tuki.

Tarjonta kasvaa lähikuukausina!

Tilaa jokaviikkoinen, täysin maksuton Voimaannuttava viikkokirjeeni, niin saat varmuudella tiedon sekä uusista kursseista että kirjoituksista, ilmaisista videoista ja useamman kerran vuoden mittaan järjestettävistä maksuttomista webinaareista!

Lämpimästi tervetuloa!

Liisa

PS Kuka Liisa? Kurkkaa täältä!

Liisa Uusitalo-Arola. Kuva: Marina Gargi.

Kolme hyvää syytä poimia itsellesi ilmainen opas ja tilata maksuton viikkokirje!

  1. Joka sunnuntai sähköpostiisi saapuu voimaannuttavia eväitä seuraavaan viikkoon.
  2. Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista kirjoituksista ja kursseista.
  3. Liittymislahjaksi saat valintasi mukaan rautaisen annoksen asiantuntijatietoa ja -ohjausta elämänilosi ja voimiesi vahvistamiseen (pdf).