PAKETTI: Reijan kaikki kurssit

109,00 sis. ALV

Pakettihintaan kaikki kirjallisuusterapiaohjaaja ja kehoterapeutti Reija Suntion luonnonläheiset kirjoituskurssit! Nämä eivät vaadi sinulta mitään osaamista ennakkoon – avaa aistisi ja lähde Reijan kanssa luontoon. Luonto rauhoittaa tutkitustikin kehoa ja mieltä – kun siihen lisätään kirjoittamisen keinoja, saat etäisyyttä kehää kiertäviin, joskus piinallisiinkin ajatuksiin.

Kuvaus

 

KURSSI 1 Tukea luonnosta – Kirjoittaen kohti mielenrauhaa

 

Syvää rauhan tunnetta, yhteyttä luontoon ja omaan itseen

 

Tällä lyhyellä kurssilla ohjaan sinua luonnon kanssa yhteistyöhön. Pysähtymiseen itsesi äärelle, maadoittumaan ja kuulemaan luonnon viisautta juuri tarvitsemallasi tavalla. Saatat yllättyä!

Kurssin avulla rauhoitat kehoa ja mieltä ja löydät tasapainon itsesi kanssa – yhteistyössä luonnon kanssa. Rauhoittava luonto ja kirjoitustehtävät, jotka eivät vaadi sinulta minkäänlaista ennakko-osaamista. Virheitä ei ole mahdollista tehdä. Kaikki on aina oikein.

 

KURSSI 2 Näe itsesi luonnon peilistä

 

Hallitse stressiä, ymmärrä itseäsi ja palaudu arjen kuormituksesta

 

Tämä kurssi on sinulle, joka olet stressaantunut ja huolissasi jaksamisestasi. Pääset pysähtymään, rauhoittamaan hermostoasi ja saat tukea palautumiseen.

Kurssilla ennaltaehkäiset uupumista. Rauhoitat itseäsi arjen kiireiden ja stressin keskellä. Pääset myös vahvistamaan itsetuntemustasi ja saat uutta näkökulmaa elämäsi.

 

KURSSI 3 Aistit auki luonnossa

 

Tällä retkellä aistit vievät lepoon ja tiedostamiseen

 

Voimat eivät riitä, väsymys painaa… Kun omat tarpeet on työnnetty nurkkaan, on aika pysähtyä ja ottaa itselleen tilaa ja aikaa. Tämä kurssi vie sinut lepoon ja omien tarpeiden tiedostamiseen.

Kurssilla rauhoitetaan kehoa sekä levossa että liikkeessä. Keskityt aisteihin ajattelun sijaan – tarkastelet itseäsi luonnon peilistä. Kirjoitat tajunnanvirtana sisäistä viisautta näkyväksi. Tähtäimessä on kehon rauhallisuus, oman tilan avartuminen.

 

Mitä tarvitset kursseilla?

 

Osallistumiseen tarvitset puhelimen, jolla voit kuunnella ohjausta retkesi aikana, kovakantisen muistikirjan/-vihkon, johon voit helposti luonnossa kirjoittaa ja istuin- tai makuualustan ja mitä muuta sitten haluatkaan ottaa mukaasi. Jos et halua toimia puhelimella, voit printata ohjeet mukaasi.

Sinulla on kursseihin vuoden katseluoikeus, joten voit tehdä harjoitukset rauhassa omaan tahtiisi. Rauhassa tehden kuhunkin kurssiin on hyvä varata noin puoli päivää.

 

Ohjaajana huippusuosittu Reija Suntio

 

Kaikki ohjauksessa käyttämäni menetelmät ovat ensin auttaneet itseäni, joten tiedän sekä omasta kokemuksestani, että ohjauksessani olleiden kokemuksista, että ne todella toimivat.

Vaikka olisit aina ajatellut, että kirjoittaminen ei todellakaan ole sinun juttusi, älä anna sen estää osallistumistasi. Anna kokemukselle tilaisuus! Reija on tiimini huippusuosittu kirjallisuusterapiaohjaaja ja kehoterapeutti. Voit tutustua Reijaan klikkaamalla tästä.