Täältä voit ladata itsellesi ilmaisen oppaan – tai liittyä kokonaiseen maksuttomaan verkkotyöpajaan!

Molempien kanssa voit edetä omassa tahdissasi.

Samalla saat jokasunnuntaisen maksuttoman voimaannuttavan viikkokirjeeni!

Uupuneen pikaopas

Mistä uupumuksessa oikein on kysymys? Mikä siihen johtaa ja kuinka se oireilee?

Mitä pitäisi tietää ja tehdä, että välttyisi uupumukselta tai ainakin voisi pysäyttää sen syvenemisen?

Ja mihin pitää ryhtyä, jos kuitenkin huomaat olevasi aivan poikki?

Ilmaisessa oppaassa on perusasiat koottu tiiviiseen pakettiin.

Uupuneen pikaopas, 12 sivua tiivistä tekstiä!

55 vinkkiä uupuneelle

Uupumuksesta tasapainoon on monta tietä. Vaikka reitti useimmiten noudattelee samoja suuria linjoja, ei tässäkään asiassa kaikki sovi kaikille.

Oppaaseen on koottu valikoima sekä melkoisen yleispäteviä että ehkä yllättävänkin ahaa-elämyksen tuottavia vinkkejä keinoista, joiden avulla uhkaavaa uupumusta voi lähteä taltuttamaan.

Oletko esimerkiksi tullut ajatelleeksi, mitä voisit saada aikaan pelkästään omalla äänelläsi?

55 vinkkiä uupuneelle, 27 sivua keinoja uupumuksen helpottamiseen

Karttakoulu

Karttakoulu työkirjoineen kaikkineen on varsinainen rakkaudenlapsi. Se on tulosta minun ja kollegani Katri Kannisen yli 20-vuotisesta yhteisestä kehittelytyöstä, josta on poikinut muun muassa kaksi kirjaa.

Meillä oli alun alkaen selkeä tavoite. Koska psykoterapiassa on paljon sellaista, mitä kuka hyvänsä ajatteleva ihminen pystyy hyödyntämään jopa omatoimisesti, halusimme saattaa tärkeimmät ideat ja työkalut mahdollisimman helposti käyttöönotettavaan muotoon.

Niin syntyivät kartat, joista nyttemmin on tullut melkeinpä tavaramerkkimme.

Kun opit käyttämään karttoja, sinulla on aina saatavilla yksinkertainen väline, jonka avulla voit selkiyttää niin ajatuksiasi, tunteitasi kuin toiminnan mahdollisuuksiasi siinä tilanteessa, jossa olet. Oli kysymys sitten suuri tai pieni.

Kirjoja kirjoittaessamme mietimme monesti, kuinka hienoa olisi tehdä oheisaineisto, jonka avulla voisimme käytännössä näyttää miten kehittelemäämme karttamenetelmää käytetään.

Nyt se on olemassa! Ilmaisessa Karttakoulussa voit edetä omaan tahtiisi. Sen resursseja voit myös hyödyntää niin pitkään kuin tahdot.

Karttakouluun sisältyy myös sen koko sisällön kokoava Karttakoulun työkirja, jonka voit ladata itsellesi Karttakoulun sivuilta.

Lämpimästi tervetuloa Karttakouluun!

Karttakoulu ja sen työkirja: 8 opastusvideota ja 27 sivua keinoja oman elämän tutkisteluun

Lyhytterapeuttinen työote- ja Terapian tarpeessa? -kirjat löytyvät molemmat täältä.

Muutoksen ennusmerkit

Muutoksen ennusmerkit -työpajan taustalla on vuosikymmenien muutosprosesseja koskeva tutkimustyö. Miksi jotkin melkein mahdottomilta vaikuttavat muutokset onnistuvat ja miksi niin monet yksinkertaisen tuntuiset epäonnistuvat kerran toisensa jälkeen?

Ja miksi muutos jonain aikana edistyy ja toisena pysähtyy tai ottaa jopa takapakkia? Pahimmassa tapauksessa siitäkin huolimatta, että yrittämisestä ei todellakaan ole puutetta.

Muutos on ihmisen elämässä jatkuvaa, sanoo Muutoksen ennusmerkit koonnut psykoterapeutti ja tutkija Fred J Hanna. Meidän tehtävämme on vain oppia ohjaamaan siihen vaikuttavia voimia.

Ennusmerkkien tutkiminen on ensiaskel. Kun ennusmerkit ovat kaikki läsnä, käynnistyy muutos lähes itsestään. Jos näin ei ole, tiedät mihin sinun kannattaa seuraavaksi tarttua!

Muutoksen ennusmerkit: Maksuton verkkokurssi (8 jaksoa) sekä Muutoksen ennusmerkkien arviointilomake vapaasti käytettäväksi

Uuvuksissa -kirja, Uuvuksissa-työkirja ja Suunnassa -kirja löytyvät kaikki täältä.