Mä olen ollut epävarma jaksamisestani jo ainakin pari vuotta. Välillä on parempia aikoja ja tuntuu että kyllä tämä tästä.

Sitten taas sattuu jotain, ja huomaan että ei sitä reserviä ole. Väsyn aivan tolkuttomasti. Yöunet menee huonoiksi ja kaikki fyysiset oireet pahenee. Ja ihmisiä en tahdo jaksaa ollenkaan.

Joskus mietin, pitääkö minun vielä sairastua ihan kunnolla, ennen kuin saan tämän kierteen katkeamaan. Lyhyet sairauslomat auttaa sen verran, että taas mennään jonkin matkaa, mutta tiedän ettei ne ratkaise asiaa vaan tarvitaan jotain muuta.

Uupumuksesta tasapainoon käynnistyy jälleen keväällä 2023!

Uupumuksesta tasapainoon on askeleittain etenevä valmennus, jonka myötä opit toipumisen ja itsesi näköisen elämän rakentamisen tärkeimmät taidot.

Uuvuttavaksi lukkiutunutta elämää puretaan valmennuksessa kolmella tavalla

Opetellaan rauhoittamaan kehoa ja mieltä

Kasvatetaan itsetuntemusta 

Viritellään hyväätekeviä muutoksia

Moni on käynyt kurssin useampaankin kertaan – pitkäjänteinen työskentely onnistuu edullisesti jatkossakin!

Kurssilaiset kertovat…

  • Pitkä matka ja ei lopu kurssiin, mutta auttaa aina eteenpäin.
  • Löysää oman elämäsi vaatimuksista. Katso kuinka paljon meitä oikeasti on. Miten nuo vaatimukset oikeasti sinua auttavat?
  • Vertaistuki on hyvästä. Kurssi tuo lohtua. Liisa on ihana, ja hän on tilanteessani “ulkoinen tukipilari” viisaine sanoineen ja ammattitaitonsa ansiosta. On ihanaa, että “saa kuulua jonnekin” (=ryhmään), vaikkei minulla voimat riittäneetkään tämän 2. kierroksen(kaan) suorittamiseen kunnolla. Ehkä 3. kerta toden sanoo… 🙂 Ihanaa, että osallistumiskertoja ei ole rajattu, se tuo lohtua, kun ei ole “pakko” suorittaa, jos ei pysty.
  • Ottakaa kertaus tosissaan ja tehkää uusia huomioita itsestänne. Olkaa uteliaita vaikka mieli olisi maassa
  • Rohkeasti mukaan vaan! Epäröin maksua ja yksityisyyttä, mutta oli jokaisen sentin arvoinen ja oli hyvä edes chatin välityksellä päästä kosketuksiin muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Kurssi auttoi avaamaan silmiä, että en ole yksin asian kanssa, on olemasa keinoja joilla auttaa tilannetta ja tilanne voi parantua. Kiitollinen siitä työstä mitä kurssin vetäjät ovat tehneet luodessaan kurssin.Kiitollinen myös asiallisesta, asiantuntevasta, lämpimästä, myötätuntoisesta ja iloisesta asenteesta jolla kurssia vedettiin.
  • Suosittelen ehdottomasti. Itse en niinkään tykkää tehtävistä, enkä niitä kaikkia jaksanut / viitsinyt tehdäkään. Minusta oli ihana kuunnella Liisaa ja Reijaa sekä kuulua & osallistuakin ryhmän keskusteluun. Kurssi opetti minulle armollisuutta itseäni kohtaan sekä keskeneräisyyden hyväksymisestä. Kurssilla valettiin minulle uskoa hyväksymään itseni, että riittämään sellaisena kuin olen, joka taas auttoi jaksamaan sekä huomaamaan sen hetken ”oman täydellisyyden”.
  • Tämä on juuri sitä, mitä tarvitset! Liisa ja Reija opettavat sinulle hyväksi todettuja keinoja sekä kehon että mielen rauhoittamiseen. Vaikka et kaikkea pysty millään sisäistämään, kurssin aikana saat poimittua mukaasi itsellesi parhaat tekniikat ja keinot. Tämän päälle vertaistuki on mitä parhainta <3

Uupumuksesta tasapainoon käynnistyy jälleen keväällä 2022!

Tilaa viikkokirje, niin tilaisuus ei pääse menemään ohitse

Kolme hyvää syytä poimia itsellesi ilmainen opas ja tilata maksuton viikkokirje!

  1. Joka sunnuntai sähköpostiisi saapuu voimaannuttavia eväitä seuraavaan viikkoon.
  2. Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista kirjoituksista ja kursseista.
  3. Liittymislahjaksi saat valintasi mukaan rautaisen annoksen asiantuntijatietoa ja -ohjausta elämänilosi ja voimiesi vahvistamiseen (pdf).